Погодности за носиоце борачких картица

Данас су у Лесковцу боравили Ана Лекић шеф Одсека за послове одбране и безбедности и стручни сарадник Миле Росић, представници Кабинета потпредседника Владе и министра одбране Милоша Вучевића.

Повод доласка у Лесковац и састанка са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем и сарадницима је омогућавање квалитетнијих услова за носиоце борачких картица.

Постигнут је договор да носици борачких легитимација могу остварити право на бесплатне уџбенике за њихову децу која похађају основну школу и то за све разреде, од првог до осмог, бесплатно коришћење јавног градског и приградског превоза, бесплатан улаз у Народни музеј Лесковац, биоскоп Лесковачког културног центра чланство у Народној библиотеци Радоје Домановић, бесплатно коришћење садржаја СРЦ Дубочица (базен, тениски, терени, Авантура парк…).

Градоначелник Цветановић и представници Кабинета потпредседника Владе и министра Вучевића су разматрали додатне погодности за носиоце борачких картица попут попуста за поједине услуге које пружа Град, предузећа и друге институције о чему ће јавност бити обавештена након што буде завршена анализа потреба и могућности за реализацију поменутих погодности.

Поделите