Привредни форум Предузми више у Лесковцу

Данас се у сали Грош плаза одржава привредни форум Предузми више у организацији Школе за развој пословних вештина. У склопу овог догађаја одржава се и Први мини сајам аутомобила на паркингу испред хотела Лесковац. Оба дешавања посетио је и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

Присутне је у име градоначелника Цветановића поздравила заменица градоначелника др Лидија Димитријевић која је рекла:

„Привредни форум Предузми више је идеално место за стицање нових искустава, размену информација и добар је део развоја локалне привреде, зато што овакви скупови омогућавају предузетницима да представе своје пословање и унапреде га у комуникацији са осталим предузетницима.

Град Лесковац је први у Србији по четврти пут добио БФЦ сертификат и тиме званично постао један од најпривлачнијих градова за инвеститоре, остваривши максималан резултат од 100 % испуњености у чак 6 од 10 критеријума и укупно 96,33% испуњености свих критеријума.“

Ивана Петковић, организатор овог скупа, на отварању је рекла:

„Са жељом да у граду у коме су темељ и корен развоја предузетништво поново покренемо предузетничку енергију креирали смо пословну конференцију намењену свима који желе да раде на расту и развоју себе и својих компанија. Успех припада онима који су увек спремни да раде, да вредно раде, да сањају и верују да је успех могућ. Данас смо се окупили да се подсетимо колико је лепо радити на личном расту, стварати нове пословне контакте, стицати нове пријатеље, сараднике, покренути неке нове пословне подухвате.“

Неки од панелиста били су: Европска банка за обнову и развој, Словеначки пословни клуб, Атриа Груп, Инфостуд, Делта холдинг, др Радмило Јанковић….

Поделите