Отворен још један малопродајни објекат фирме Браћа Ђокић

Данас је у Лесковцу отворен 9. по реду малопродајни објекат фирме Браћа Ђокић. Председник Цветановић је са сараднцима присуствовао отварању.

У име локалне самоуправе обратила се Марија Рајковић и рекла:

„Наши данашњи домаћини, господа Ђокић, су пример слоге, породичне сарадње, браћа која су се у бизнис упустила 1996. године. Јуна месеца текуће године наши уважени домаћини отворили су трећи по реду ресторан, а данас се налазимо у насељу Стара сточна пијаца, насељу које се много изградило, и које је добија модеран и урбани изглед.  И баш овде, у продужетку ове улице у сарадњи са Републиком гради се нови вртић за 120 малишана са улагањем од 122,8 милиона динара. И управо у том насељу, у склопу ове зграде поред трговине АБЦ, фирма Браћа Ђокић отвара 9. по реду малопродајни објекат. Овај објекат простире се на 170 метара квадратних и у куповину и опремање овог објекта уложено је око 20 милиона динара. Десетак наших суграђана наћи ће запослење у овом објекту, и хвала нашим данашњих домаћинима што се шире из године у годину и што на тај начин показују да је у Лесковцу привредна клима на одличном нивоу, да се стварају погодни услови за отварање и проширење локалних предузетника.“

Горан Ђокић, један од власника, захвалио се председнику Цветановићу на подршци и рекао да је ово пети по реду објекат у Лесковцу, девети у Србији, да планирају да у наредном периоду отворе још један малопродајни објекат у Лесковцу и да запосле још Лесковчана.

Поделите