Одржана манифестација „Разигране улице“ на градском тргу. Малишани плесом отерали кишу.

Предшколска установа „Вукица Митровић“ по 11. пут организује манифестацију „Разигране улице“, и ове године на градском тргу. Малишани из свих вртића у установи ПУ „Вукица Митровић“ окупили су се са својим родитељима, бакама, декама, васпитачима, плесали и унели грају и смех широм центра града.

На тргу је плесало скоро 1500 малишана и исто толико родитеља из ПУ Вукица Митровић, која је носилац ове манифестације, и малишани из старијих и најстаријих група приватних вртића Агнес, Вил, Плави чуперак, Звездица, Биберче и компаније Аутостоп.

Ову манифестацију отворила је мр Бранкица Стаменковић, члан Градског већа, када је казала:

„Задовољство је бити и ове године на манифестацији која најлепшим бојама и осмесима испуњава наш град.

Захваљујем ПУ „Вукици Митровић“ на организацији, као и свим осталим вртићима који данас учествују. А највећу захвалност упућујем свима вама који данас плешете на тргу. Јер ово је више од плеса, данас шаљемо поруку о томе колико је битно неговати традицију и обичаје, колико је важно имати подршку породице увек и у сваком тренутку.

Желим вам да наставите да корачате кроз живот у ритму музике, да вам кораци буду сигурни и да знате да ће ваша породица, ваш град увек бити ваша подршка.“

На крају је додала да су окупљени малишани плесом отерали кишу која је падала пред почетак плеса.

На тргу су данас били изложени и радови деце из вртића.

Поделите