Академици проф. др Милан Недељковић и проф. др Јован Хаџи-Ђокић поново на челу општине Врачар

Данас је за председника општине Врачар поново изабран академик проф. др Милан А. Недељковић, док је академик проф. др Јован Хаџи-Ђокић, прекјуче поново изабран за председника Скупштине општине Врачар.

Градоначелник Лесковца др сци мед. Горан Цветановић овим поводом упутио је честитку својим колегама у којој је речено:

„Својим пријатељима, академицима, проф. др Недељковићу и проф. др Хаџи-Ђокићу, честитам на избору за председника и председника Скупштине општине Врачар.

Као Лесковчанин изузетно сам поносан на то што је академик Хаџи-Ђокић из нашег краја. Изузетан стручњак у области урологије, члан Српске академије наука и уметности, господин чије дело и реч су увек приносили позитивни слику о нашем граду сада је у својој богатој биографији додао још једно важно и одговорно звање.

Изузетна ми је част и што ће Врачар наставити да води академик Недељковић, кардиолог, председник Српског лекарског друштва чији сам члан Председништва на нивоу Србије, наш велики пријатељ и председник општине са којим смо успоставили братске односе између Лесковца и Врачара.

Сигуран сам да моје уважене колеге својим радом и преданошћу допринети развоју ове београдске општине. Лесковац и Врачар ће на још веће задовољство наставити досадашњу сарадњу и неговање већ успостављених братских односа.“

Поделите